Post new topic   Reply to topic    Proxydus Forum Index -> Gaming NEWS
View previous topic :: View next topic  
Rewarding
Guild - Counselor
VIP Member

VIP Member
user avatar

Joined: 28 Jun 2017
Posts: 1034

Send private message
Reply with quote

re: Warframe - 5 ani de existenta

UN JOC CARE A REZISTAT TIMPULUI.

Un cincinal cu multe surprize.

 

Si desigur, multe satisfactii.

image result for warframe 5th anniversary

 

Your actions have consequences, Tenno!

Prin Octombrie 2012, cand se desfasura beta pentru jocul Warframe, lumea nu era extrem de impresionata. Pentru ca undeva in Februarie 2000, developerul canadian Digital Extremes (cumparat in 2016 de compania chineza Leyou care este furnizor alimentar, nu de gaming)  anuntase intentia de a dezvolta un joc special care sa imbine elementele din Unreal Tournament cu un story demn de un science-fiction. Insa in  2013, la lansare, jocul a fost prezentat drept un co-op space-ninja, ceea ce a pus in expectativa destul de multi jucatori interesati de Warframe. Combinat cu bug-urile inerente  de la lansare, jocul a stat o perioada in umbra, chiar daca primele reviews au fost destul de pozitive pentru toate 3 variantele, cele  de console si cea de PC.

Din fericire insa, cei de la Digital Extremes nu s-au descurajat. Dimpotriva, au muncit mult mai mult, au muncit mult mai bine, au ascultat cu mult mai multa atentie feed-back-ul gamerilor iar jocul a inceput sa aiba din ce in ce mai multi adepti.  A  fost un traseu anevoios dar plin de merite.

 

Astfel, cinci ani mai tarziu, jocul Warframe se poate lauda, pe buna dreptate, cu locul 6 in Top 10 STEAM si cu un numar de peste 38 milioane de jucatori inregistrati. Un succes la fel de bun ca cel pe care l-a avut Unreal Tournament, jocul care i-a inspirat pe cei de la studioul Digitale Extremes sa proiecteze un shooter co-op third-person deosebit de apreciat ca Warframe. Si care a transformat termenul de "space ninja shooter" dintr-un motiv de ironie intr-unul de mandrie. In plus, sa nu uitam faptul ca acest joc este "free to play" si ofera mult mai mult entertainment de gaming decat multe jocuri pentru care platesti bani frumosi.

image result for warframe registered users

 

Completat periodic cu updates si content de calitate, apoi cu un side-story foarte bun, jocul a reusit astfel, in cei 5 ani de zile de la lansare, sa urce si sa ramana de foarte mult timp in top 10 al celor mai jucate jocuri pe STEAM. Ceea ce este o performanta notabila pentru un joc vechi de 5 ani.

Conform developerului, in cei cinci ani, s-au adunat niste performante notabile in jocul Warframe, performante din care merita amintite cele peste 300 de arme, peste 38 de milioane de useri inregistrati si multe warframes (setul special de armura exosuit pe care-l poarta micutul Tenno, avatarul extraterestru al jucatorului, dupa completarea quest-ului"The War Within") create de studioul Digital Extremes si testate in milioane de variante de jucatori.

new

Cu ocazia acestei bucurii prilejuite de 5 ani de existenta de succes in spatiul digital de gaming, Digital Extremes a urcat online un site aniversar special, altul decat cel obisnuit, unde pasionatii jocului pot sa cunoasca elemente noi despre joc si sa beneficieze si de surprizele cu care i-a obisnuit developerul la fiecare aniversare anuala.

In mod firesc, uram si noi studioului Digital Extremes si jocului Warframe un sincer LA MULTI ANI !!!_________________
Rewarding - Publisher and gamer for Proxydus gaming
Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    Proxydus Forum Index -> Gaming NEWS All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum