Post new topic   Reply to topic    Proxydus Forum Index -> Gaming NEWS
View previous topic :: View next topic  
Rewarding
Guild - Counselor
VIP Member

VIP Member
user avatar

Joined: 28 Jun 2017
Posts: 1034

Send private message
Reply with quote

re: ESO - Dragon Bones DLC

S-A LANSAT ULTIMUL DLC

Dragon Bones vine cu noutati interesante.

 

Elder Scrolls Online continua sa surprinda placut.

 

In urma cu cateva zile (27 Februarie), developerii de la Zenimax Online Studios au anuntat ultimul DLC disponibil pentru consolele PS4 si Xbox One, versiunea pentru PC fiind lansata inca din 12 Februarie 2018.

DLC-ul Dragon Bones aduce, ca de obicei, content important pentru jucatori si noutati in explorare si combat. Evident, accesul la acest DLC este gratuit pentru membrii ESO Plus (jucatorii cu subscriptie lunara) sau contra cost pentru cei fara subscriptie, achizitionabil in-game din Crown store, la un pret de 1.500 Crowns (intre 12 si 15 Euro, functie de platforma de joc, cea mai scumpa este pentru PS4).

Avem in DLC Dragon Bones doua noi dungeons (Scalecaller Peak si Fang Lair), doua noi battlegrounds (Deeping Drome si Mor Khazgur).

 

De asemenea, la fel ca orice DLC de pana acum din Elder Scrolls Online, Dragon Bones aduce si o serie de imbunatatiri care sunt gratuite pentru toti jucatorii. Astfel, avem o serie de modificari pe partea mecanicii de combat, un sistem de home storage care permite stocarea in locuinta personala a itemelor din banca sau inventar, modificari la sistemul de leveling si nu in cele din urma, un foarte interesant sistem de outfitting, care permite modificarea infatisarii fiecarui item purtat de un caracter in Elder Scrolls Online (in sfarsit!), motiv pentru care vechile Dye Stations din joc se numesc acum Outfit Stations._________________
Rewarding - Publisher and gamer for Proxydus gaming
Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    Proxydus Forum Index -> Gaming NEWS All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum