Final Fantasy XIV - Cea mai buna experienta de gaming
Daca n-ar fi fost atat de vechi (s-a lansat in 2010) ar fi fost si mai bine.
Da, FF XIV a fost un mmorpg bun si inca are foarte multi fani. Grafica nu m-a impresionat foarte tare la momentul respectiv, dar a fost un joc bun intr-adevar. Ulterior, am preferat sa joc single-player-ul MMO Final Fantasy XV
ca joc a inceput nu asa bine dupa ce a fost demisa conducerea si a fost adus actualul director cu ecipa lui au facut ultimele 2 pach-uri fantastice...
Sir Medieval dupa ce a fost emisar la Bless si a fost dezamagit a incercat la fel ca si mine jocul FFXIV free pana la lvl35 si dupa a ajuns sa joace 27 zile cu o medie de 6 ore pe zi sa-l vezi cum face cand intra in dungeon-uri sau raid-uri... acum jocul e cu totul altfel fata de cel care a fost lansat....
pt cei care vor PVE este un joc extraordinar...are si pvp n-am incercat inca pt ca sunt focusat pe story despre care n-am cuvinte... are un story fantastic mai am un story quest si intru in ultima expansiune... grafica si cutescene-urile sunt breathtaking... uite aici daca jocul asta acum n-are grafica si cutescene-uri de te lasa fara aer nu stiu care joc are....
Nu este o problema, posteaza de cate ori doresti.
Cum spuneam, FFXIV a fost intr-adevar un MMORPG foarte bun. Cu accent pe A FOST, deoarece acum este deja prea vechi, peste fix o luna implineste 8 ani de la lansare.
Dar intr-adevar, este un joc cu un story foarte bun. Ca sa fiu sincer, intreaga serie FINAL FANTASY (mmorpg si single-player mmorpg) are un story foarte bun.
Este interesant ca te pasioneaza, intrucat nu foarte multi romani sunt impresionati de atmosfera din joc.
In orice caz, te asigur ca exista enorm de multe jocuri cu cutscenes exceptionale. Doar ca sunt single-player games.
Poate printre orele dedicate lui nea` Medievalu` mai scapi si niste comentarii si like-uri la videoclipurile de pe canalul nostru de Youtube, ce zici? Macar asa, de 2-3 ori pe saptamana....